Missie

Onze missie is: ieder kind iedere dag een YES-moment! Plezier in school, trots zijn op jezelf, stappen zetten in je ontwikkeling, vrienden maken; het kan van alles zijn. We staan hier als school bewust bij stil en vieren regelmatig dit soort yes-momenten.  


Ieder kind elke dag een YES-moment!

 

 

Visie

Samen leren, samen leven.

Doe mee, verwonder je en verleg je grenzen. 

 

Meedoen (Samenwerken)

De school is een soort minimaatschappij. Die maken we samen, elke dag weer. We dagen je daarom uit om betrokken te zijn, initiatief te nemen en van elkaar te leren. 

Verwonderen (Onderzoekend Leren)

Samen leren en samen leven vraagt ook om nieuwsgierig zijn. Kritisch durven kijken en vragen durven stellen. En dat is ook jouw eerste stap bij het leren. Erachter komen dat je iets nog niet kunt of weet en dan op ontdekkingstocht gaan. 

 

Eigen Grenzen Verleggen (Persoonlijk Groeien)

Leren gaat over jezelf uitdagen. Nieuwsgierig zijn naar je volgende stap. Eigen doelen stellen. Jij bent onze ontdekkingsreiziger. Je leert bij ons als reiziger om steeds meer zelf aan het roer te staan van je eigen leren.  En elke keer als je denkt 'YES!', dan vieren we jouw succes. Hoe groot of klein je stap ook is. Zo blijven we leren. Elke dag. 

 

Kernwaarden